Sofia Pride Sport 2019

Второто издание на София Прайд Спорт ще изненада любителите на спорта с разнообразна програма от събития в рамките на повече от месец! За актуална информация, следете страницата ни във Фейсбук.

 

1. Тенис турнир за жени

1 май, 12:00 – 16:00 ч., Tennis Club 15:40

София Прайд Спорт подкрепи превърналия се вече в традиция тенис турнир за жени, организиран от Women Can Too. Play Tennis. За повече информация, следете събитието във Facebook.

 

2. Семинар: Холистично здраве

11 май, 11:00 – 13:00 ч., Рейнбоу хъб, ул. „Любен Каравелов“ 24

В забързаното ни ежедневие все по-рядко ни остава време за пълноценна почивка, достатъчно сън или пък да обърнем внимание на начина си на хранене. По време на семинара ще поговорим за тези и други основни принципи на здравословния начин на живот. За повече информация, следете събитието във Facebook.

3. Открит урок по бачата за еднополови двойки

11 май, 16:30 – 17:30 ч., Easy Club, ул. „Професор Боян Каменов“ 6, Студентски град

Елате и се потопете в света на бачата – танц на взаимно доверие и уважение. За повече информация, следете събитието във Facebook.

 

4. Equality Run – Бягане по двойки

12 май, 11:00 – 13:00 ч., парк „Заимов“

За втора поредна година София Прайд Спорт има удоволствието да покани всички спортни ентусиасти на 3 км бягане по двойки Equality Run V2.0! За повече информация, следете събитието във Facebook.

 

5. Футболен турнир

18 май, 15:00 – 19:00 ч., Спортен комплекс „Мир и дружба“, ул. „Никола Габровски“ №83, Студентски град

Второто издание на футболния турнир на София Прайд предвещава незабравими емоции на терена и много забавление! За повече информация, следете събитието във Facebook.

 

6. Клас по мобилност

29 май, 16:00 – 17:00 ч., Yoga Vibe Studio (кое студио ще зависи от броя регистрирани)

Класът е насочен към усвояване на основни движения и изграждане на обем на движение. Целта по време на тренировката е качеството на движение и формата на изпълнение, а не обема извършена работа. За повече информация, следете събитието във Facebook.

 

7. Уъркшоп по улична самозащита

1 юни, 15:00 – 18:00 ч., мястото ще се уточни допълнително

Нашите сертифицирани инструктори по Винг Чун ще ни демонстрират някои основни хватки, с които да изненадаме нападателите при евентуална улична атака! За повече информация, следете събитието във Facebook.

 

8. Волейболен турнир

8 юни, 10:00 – 16:00 ч., мястото ще се уточни допълнително

Тази година приехме предизвикателството да разширим програмата на София Прайд Спорт с втори спортен турнир! Заповядайте на първия ЛГБТИ волейболен турнир на Балканите, който ще се проведе на 8-ми юни 2019, денят на Sofia Pride! За повече информация, следете събитието във Facebook.