Нека започнем новата година с подкрепа към хората, които имат нужда от нас! Билитис стартира хуманитарен фонд в подкрепа на ЛГБТИ+ хора, попаднали във финансово затруднение в следствие на епидемията от COVID-19. Целта на инициативата е да бъдем солидарни с тези, които имат най-голяма нужда в този труден период.
❗ Фондът предоставя ваучери за храна и лекарства, както и финансова подкрепа за спешни медицински и жилищни разходи.
❓ Как да кандидатстваш?
Ако имаш минимален или никакъв доход, не успяваш да покриеш разходите си за наем, храна и лекарства, и се нуждаеш от спешна подкрепа, пиши ни на [email protected]. В писмото си ни разкажи за:
– ситуацията, в която се намираш в момента: какви са доходите ти и какви са условията ти на живот (дали живееш в собствено жилище, има ли опасност да загубиш дома си)
– от какво имаш нужда: каква сума под формата на ваучери за храна и лекарства искаш да получиш, както и дали имаш нужда от покриване на наем на жилище
– заедно с имейла ни изпрати попълнена и подписана тази Декларация за обработка на лични данни
📣 Период за кандидатстване: 8-19 феруари 2021
Ако, от друга страна, си в добро финансово положение, можеш да ни подкрепиш, за да помогнем не на 20, 30, 40, а на много повече хора. Нуждаем се от твоята подкрепа! Направи дарение тук

___